Gümüşgün Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ • İmkân ve kaynak sunulduğunda her öğrencinin en üst düzey öğrenme yeteneğine sahip olduğuna inanıyoruz. • Güvenli ve temiz bir ortamın öğrencilerin başarısını çok büyük oranda artıracağına inanıyoruz • Öğrencilerimizin gelişiminde, akademik eğitimle birlikte kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin de çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Misyon: MİSYONUMUZ Gümüşgün Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve ailelerin işbirliği ile 11 -14 yaş arası bireylerin demokratik bir ortamda doğal meraklarını köreltmeden yaratıcılıklarını geliştirerek öğrenmeye yönelik ilgi ve yeteneklerine, akademik bilgi ve beceri katarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, vatanını seven, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Saatler: 08.20-14.35
Servis Bilgisi: Yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gumusgunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gümüşgün Mah.Aydınlık Sok. No5 Pınarbaşı/KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, ilçe merkezine bağlı Küçük Gümüşgün Mahallesi´nde bulunmaktadır.

Adres - Gümüşgün Mah.Aydınlık Sok. No5 Pınarbaşı/KAYSERİ

Ulaşım Kayseri´den günübirlik ulaşım da mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindedir. Çarşıya 2 km, Kayseri merkeze 90 km mesafededir.